Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Medicinavdelningen på Skaraborgs Sjukhus Falköping har 28 vårdplatser. Patienterna är indelade i tre grupper på avdelningen med 9-10 patienter/grupp. Där vårdas patienter med internmedicinska sjukdomar. Enheten har påbörjat en utveckling av närsjukvårdsarbete inom det geriatriska spåret. Medicinavdelningen arbetar integrerat med medicinmottagning och endoskopi/IBDmottagning på sjukhuset. Många av våra patienter är i behov av samordnad vårdplanering, vilket medför att vi samarbetar mycket med kommunen och primärvården.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på medicinavdelningen deltar du i allt omvårdnadsarbete runt patienten. Du deltar i rondarbete, patientutredningar och läkemedelsbehandlingar. Du vårdplanerar patienterna och informerar patienter och närstående löpande, gällande behandlingar och resultat, under patientens hela vistelse på enheten. Som sjuksköterska är du sockså arbetsledare för undersköterskorna i din patientgrupp. Inom verksamheten arbetar även läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet inom medicin.
Då arbetet innebär mycket kontakt med patienter och anhöriga ser vi att du har lätt för att skapa förtroende både mellan kollegor och patient/anhörig. Då du leder undersköterskornas arbete samt vårdplanerar ser vi att du är en strukturerad person som trivs med många kontakter, både inom och utanför verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 tim/v
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2544
Kontakt
  • Enhetschef: Ann-Charlotte Sunnergren, 0515 - 877 42
  • Under vecka 29: Sjusköterska Louise Tiberg, 0515 - 875 17
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500 - 43 19 36
Publicerat 2013-07-01
Sista ansökningsdag 2013-08-05

Tillbaka till lediga jobb