Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Verksamhetsområde Kärl-thorax  bedriver avancerad kärl-, hjärt- och lungkirurgi inklusive transplantation i Västra Götaland. Verksamhetsområdet är bland annat centrum för kärlkirurgin i Västra Götaland.

På  vårdavdelningen vårdas patienter inför och efter planerade kärloperationer. En stor del av verksamheten är akut.

Till Kärlmottagningen kommer patienter för läkarbesök och sjuksköterskebesök. Här finns också en preoperativ enhet där patienter skrivs in, får information och träffar olika yrkeskategorier i förberedande syfte inför olika kärl- och thoraxingrepp. Du kommer att ha nära samarbete med sköterskor, läkare och operationskoordinator.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med god möjlighet till utveckling inom enheten och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifter som efterfrågas, i enlighet med verksamhetens mål och behov.

Vi söker nu medarbetare till vår kärlkirurgiska enhet.

Inom administrativa enheten arbetar både läkarsekreterare och kanslister som ansvarar för vårdadminstrationen kring patienten vid våra olika enheter:

- Kärl-Thoraxmottagningen inkl kassa/reception

- Vårdavdelning 18, Kärlkirurgi

- Vårdavdelning 12/25, Thoraxkirurgi

- Thoraxintensiven

- Thoraxsekretariatet

Vårt mål är att sköta vårdadminstrationen med patienten i fokus genom hela vårdkedjan. Patientsäkerhet och kvalitet i en god arbetsmiljö präglar vårt arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande vårdadministrativt arbete inom både öppen- och slutenvård. Läkarsekreteraren har en mycket aktiv och viktig roll i den dagliga verksamheten.

Journaldokumentation  tillsammans med övriga patientadminstrativa arbetsuppgifter gör arbetet roligt och variationsrikt. Vi arbetar i Melior, ELVIS, Operätt och KoVis.

Kvalifikationer

Vårddokumentationsutbildning är ett krav. Erfarenhet av Melior och ELVIS samt avdelningsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom noggrannhet samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2529
Kontakt
  • Enhetschef Marianne Larsson, 031-342 75 11
  • Läkarsekreterare, Zenta Sinto, 031-342 77 92
Facklig företrädare
  • Vision, Ingrid Enkvist, 031-342 10 11
Publicerat 2013-06-28
Sista ansökningsdag 2013-08-05

Tillbaka till lediga jobb