Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Neuro/rehab erbjuder specialiserad vård för sjukdomar och skador i nervsystemet. Platserna fördelas mellan akut neurologi och medicinsk rehabilitering. Vi bedriver både akut, planerad, sluten samt öppen vård. Vårdavdelningen är öppen dygnet runt hela året och tar emot patienter som i utredning och behandling behöver vård. Öppenvården är öppen dagtid och utöver utredning och behandling erbjuds konsulttjänst för Skaraborgs Sjukhus och primärvården. Verksamheten omfattar också dagsjukvård för patienter med behov av upprepade och regelbundna längre kontakter.

Vi söker nu två sjuksköterskor för vikariat året ut, eventuellt med förlängning!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska leder och ansvarar du för omvårdnadsarbetet. Detta innebär att du planerar, utvärderar och följer upp omvårdnadsinsatser som görs tillsammans med patient, dennes närstående och övriga i teamet runt patienten. Du ansvarar för läkemedelshantering och administrering. Som sjuksköterska har du en viktig funktion i patientsäkerhetsarbetet. I arbetet ingår även att assistera vid vissa undersökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av neurologi och rehabilitering. Du bör vara ansvarstagande, ha ett utpräglat ordningssinne och en god förmåga att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% resp 75% (100% motsvarar 38,25 tim/vecka)
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2497
Kontakt
  • Ildiko Nemeth, enhetschef, 0500 - 43 23 26
  • Erika Holmberg, sjuksköterska med utökat ansvarsområde
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2013-06-26
Sista ansökningsdag 2013-07-26

Tillbaka till lediga jobb