Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Obstetrik, Antenatalenheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Antenatals obstetriska mottagning erbjuder elektiv specialistvård under graviditet och upp till tolv veckor efter förlossning. Här finns också en specialistmödravård där patienter som behöver speciell övervakning under sin graviditet är inskrivna.

På ultraljudsenheten utförs fosterdiagnostik och enheten är regioncentrum för diagnostisering av sjukdomar och missbildningar hos foster.

Om tjänsten

I arbetet som barnmorska på den obstetriska mottagningen ingår bland annat omvårdnad, undersökning och behandling av gravida och förlösta patienter. Även viss remisshantering ingår också i arbetet. Du kommer att arbeta självständigt men också i team runt patienten tillsammans med läkare, undersköterska och kanslist.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Har du erfarenhet från kliniskt arbete inom obstetrik, gärna förlossning är detta meriterande.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi vill att du är noggrann och arbetar patientsäkert. Vi förväntar oss att du har ett gott patientbemötande med patienten i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av och positivt inställd till att arbeta med förbättringsarbete. Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7628
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Kristin Andersson, 031- 343 63 61
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb