Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

Vårdcentralen/Jourcentralen Bäckefors är en liten och välfungerande primärvårdsenhet där vi arbetar tillsammans - distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, beteendevetare, läkarsekreterare, undersköterska och fotvårdsterapeut. Vi har specialistsjuksköterskekompetens inom områdena astma/KOL, hjärta/kärl, diabetes och livsstil. Vi erbjuder även BVC samt en fin rehabenhet med träningsbassäng och träningsträdgård. Vi erbjuder även förebyggande hälsovård och servar kommunen med läkarinsatser.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga läkarsekreteraruppgifter. Vi arbetar i datoriserat journalsystem, Journal III. Vi ser gärna att du är intresserad av dataarbete och kan vara övriga behjälpliga med IT/datafrågor i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare. Du skall ha erfarenhet av data och av Journal III eller annat journalsystem. Personliga kvalifikationer som vi värdesätter är initiativförmåga, flexibilitet och noggrannhet samt att kunna arbeta självständigt och i team.

Villkor

Vikariat, 60 %, tom. 140831.  Eventuellt utökad sysselsättningsgrad.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60 % med eventuellt utökning av sysselsättningsgraden.
Ort Bäckefors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2474
Kontakt
  • Thomas Johansson, Vårdcentralschef, 010-441 67 53
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision, 0700-822 158
Publicerat 2013-07-01
Sista ansökningsdag 2013-07-31

Tillbaka till lediga jobb