Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Medicinteknisk verksamhet innebär ett arbete med patientsäkerhet i fokus. Som ingenjörer arbetar vi med den senaste tekniken i samverkan med den medicinska utvecklingen. Vi är en verksamhet med 15 medarbetare som var och en har ansvarsområden uppdelade efter medicinska verksamheter och teknikområden. Det innebär ett självständigt arbete, med stor möjlighet att planera och påverka uppdrag i samverkan med sjukvården. Vidareutbildningar i tjänsten är en naturlig och nödvändig del eftersom teknikutvecklingen inom sjukvården är oerhört snabb. Nätverk med kollegor både regionalt och nationellt är också viktiga för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu ett vikariat som löper till och med 140901.

Det medicintekniska arbetet sker processorienterat; med ett ansvar för utbildningar, upphandlingar och underhåll av medicinteknisk utrustning. Som resultat ger detta ökad patientsäkerhet och förbättrade arbetssätt i sjukvården. Varje ingenjör arbetar i nära samverkan med de medicinska specialiteterna och i sjukvårdens vardag. I projektform deltar vi i många utvecklingsarbeten tvärprofessionellt.

Den annonserade tjänsten är tänkt att riktas mot verksamheterna inom anestesi och operation. Utifrån kompetens och intresse från Din sida kan andra inriktningar bli aktuella.  

Kvalifikationer

Vi söker Dig med Civlingenjörs-/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren finner likvärdiga. Har du vidare kompetens inom Medicinsk Teknik från såväl utbildningar som tidigare erfarenheter är detta meriterande. Önskvärt är även kompetens inom IT och/eller pedagogik. 

Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt med ett eget ansvarstagande. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som social förmåga, samarbetsförmåga, initiativrikedom samt att du är service- och resultatinriktad. Vi värdesätter också att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav då vår verksamhet finns inom hela SkaS geografiska verksamhetsområde.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2467
Kontakt
  • Medicinteknisk chef Cecilia Andersson:, 0730-49 11 17
Facklig företrädare
  • Sveriges Ingenjörer Pernilla Wallenius:, 0500- 43 15 55
  • Vision:, 0500-43 19 44
Publicerat 2013-06-26
Sista ansökningsdag 2013-08-12

Tillbaka till lediga jobb