Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Huset som vår öppna psykiatriska mottagning huserar i är ett gammalt hus som stod färdigbyggt omkring 1856. Vi kallar mottagningen i dagligt tal kort och gott för PMC. Med sitt centrala läge är det alltid lätt att med tåg, buss eller spårvagn ta sig till och från mottagningen.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Att arbeta på en öppen psykiatrisk mottagning är en utveckling i sig med alla de olika arbetsuppgifter som åligger en medicinsk sekreterare. Tillsammans med dina fyra sekreterarkollegor arbetar du visionärt för att förbättra och effektivisera arbetet så mycket som möjligt, vilket gör gott för såväl patienterna som personalen och verksamheten i sin helhet.

Snart står vi inför framtidens vårdinformationsmiljö och där kommer du tillsammans med dina sekreterarkollegor spela en väldigt viktig roll som jag som administrativ och din chef värnar om.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Med de omväxlande arbetsuppgifterna uppfyller arbetsplatsen en av de viktiga friskfaktorerna för en hälsofrämjande arbetsplats. Tillsammans med dina fyra närmsta arbetskamrater står ni för den administrativa servicen i vilken ni själva är med och påverkar mycket. Vi prioriterar arbetsglädjen, det är viktigt att trivas på sin arbetsplats och för mig som din framtida chef är det betydelsefullt att få er att känna yrkesstolthet.

Arbetsglädjen innefattar också ett gott bemötande gentemot patienterna som kommer till receptionen sekreterarna bemannar enligt ett roterande schema, men lika viktigt också med bemötandet oss emellan liksom övriga som arbetar på mottagningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Erfarenhet av ELVIS och Melior samt kassa vore väldigt bra, men är inte nödvändigt.

Trivs du i din roll som sekreterare, tycker du om att arbeta och kan omfamna förbättrings- och utvecklingsarbeten när de kommer ser vi gärna att du omgående söker den här tjänsten för då är du varmt välkommen att börja jobba med oss för patienterna på vår öppna psykiatriska mottagning - Psykiatrimottagning Centrum/PMC.

Intervjuer kommer kallas till kontinuerligt under hela annonseringstiden. Vi ser fram emot att träffa dig och förhoppningsvis kanske det blir just du som blir vår nya arbetskamrat.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-02-01 eller tidigare om du kan
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7549
Kontakt
  • Enhetschef, Ann-Charlotte Högberg, 031-343 98 06 / 070-338 08 08
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2018-12-10
Sista ansökningsdag 2018-12-28

Tillbaka till lediga jobb