Närhälsan Bengtsfors vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Bengtsfors vårdcentral är belägen i norra Dalsland. Vi betjänar ca 8 250 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med bred kompetens. Vid vårdcentralen arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor inom diabetes, astma/KOL och hjärta/kärl, BVC, psykiatrisjuksköterska/KBT-terapeut, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

I anslutning till vårdcentralen finns mödrahälsovård, ungdomsmottagning och rehabmottagning. Hos Närhälsan verkar du i den lilla verksamheten nära patienten men med den stora organisationens möjligheter till utbildning och utveckling.

Om arbetet

Att vara distriktssköterska/sjuksköterska hos oss på Bengtsfors vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du kommer att arbeta på vårdcentralens mottagning med såväl akuta som planerade besök och telefonrådgivning. Vi använder oss av journalsystemet Asynja Visp. Våra sjuksköterskor arbetar med ett stort eget mandat och samarbetet med övriga är mycket förtroendefullt.

Om dig

Du är distriktssköterska/sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning i Astma/KOL-kompetens och erfarenhet av vårdcentralsarbete. För dig är det viktigt att ge ett gott omhändertagande samt att skapa goda relationer både vad gäller patienter som arbetskamrater. Vi tror att du vill vara med och skapa en verksamhet som arbetar för patienten med kompetens, pålitlighet, omtänksamhet och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Bengtsfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7545
Kontakt
  • Eva Torger-Malvila, Vårdcentralschef, 0727409230
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724 528045
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-20

Tillbaka till lediga jobb