Närhälsan Bedömningsteamet Borås

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Vi på Bedömningsteamet gör bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga hos patienter på remiss från såväl primärvård som specialistvård i Västra Götalandsregionen. Vi utför också utredningar på uppdrag av Försäkringskassan, så kallad AFU - aktivitetsförmågeutredningar.

I december 2017 flyttade vi in i nya fräscha lokaler i centrala Borås på Lidaholmsgatan 3 där det finns goda pendlingsmöjligheter med närhet till centralstationen och busstorget.

Då efterfrågan på våra tjänster ständigt har ökat har vårt team vuxit avsevärt. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i kvalificerade team om kanslister, medicinska sekreterare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, psykologer, arbetsterapeuter och specialistläkare.

Nu söker vi dig som är specialistläkare som vill förstärka vårt team ytterligare och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Om arbetet

Som läkare på Bedömningsteamet kommer du att arbeta med bedömningar och diagnostisering i samarbete med ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut och fysioterapeut/ sjukgymnast. Du förväntas delta aktivt i utvecklingsarbetet utifrån projektets behov.

Arbetstid är dagtid måndag till fredag, flextid. Inga jourer.

Om dig

Du är specialistläkare och trivs med att arbeta teambaserat. Uppdraget innebär att tillsammans med andra professioner göra en gemensam bedömning. Du bör ha stort intresse för patienter med en sammansatt problematik av smärta, värk och psykisk ohälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i team. Vi värdesätter att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ser människan som en helhet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Du behöver ha gått Försäkringskassans fördjupningsutbildning i försäkringsmedicin för att få behörighet att medverka i teamutredningar. Har du inte kompetensen så erbjuder vi dig att delta i utbildningen. Denna ges löpande och bekostas av arbetsgivaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7526
Kontakt
  • Ingegerd Törnqvist, Enhetschef, Tfn 0706 - 15 58 26
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarföreningen, Tfn 0735 - 69 90 43
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb