Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Neurologmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

På vår mottagning bedrivs neurologisk specialistvård för barn och unga. Vi tar emot remisser internt från barnsjukhuset och från andra vårdinrättningar inom Västra Götaland och nationellt. Organisatoriskt tillhör tjänsten Neurologmottagning barn och du kommer att ha samma chef som övriga yrkeskategorier på mottagningen. 

Om tjänsten

Vår sekreterargrupp har en stor variation av arbetsuppgifter. En av de främsta arbetsuppgifterna är journaldokumentation såsom mottagnings-, telefon- och konferensanteckningar samt brev, intyg och vårdbegäran för utredning med tillhörande registreringar. En annan framstående uppgift är administration kring patientkonferenser såsom konferensanmälan, genomgång med läkare och svarsutskick.

Fler exempel på arbetsuppgifter är posthantering, IT- och studenthandledning samt boka och kalla patienter. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen som består av cirka 30 medarbetare i form av läkare, psykologer, sjuksköterskor och sekreterare.

Sekreterargruppen bedriver egna förbättrings- och utvecklingsarbeten och varje person har ett eller flera specialuppdrag som man ansvarar för.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med stor chans till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som har en vårdadministrativ utbildning (KY/YH). Meriterande är erfarenhet av Melior och Elvis.

Som person är du serviceinriktad mot patienter och kollegor. Vi ser även gärna att du är social, har lätt för att samarbeta och gärna delar med dig av egna idéer och erfarenheter.

Vill du ha ett omväxlande arbete och arbeta med flera olika yrkesprofessioner så passa på att söka detta arbete!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7514
Kontakt
  • Enhetschef, Lisa Bondjers , 072- 245 69 86
Facklig företrädare
  • Vision, Anneli Lundin, 070- 020 60 36
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb