Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På avdelning 63-64, Skaraborgs Sjukhus Skövde, vårdas patienter med urologiska sjukdomar, vars tillstånd kräver att de ligger inne på sjukhus. Avdelningen har 20 vårdplatser och vården bedrivs i nyrenoverade lokaler. De flesta salarna är avsedda för två patienter men vissa är även enkelrum. Såväl akut som planerad inläggning sker.

Nu söker vi en undersköterska till vår avdelning, välkommen med Din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att delta i tvärprofessionell rond med läkare och sjuksköterskor. Som undersköterska kommer Du att vara en del i det pågående processarbetet kring vår verksamhet.

Du kommer att ingå i team med tjänstgöring planerad utifrån ett rörligt schema med kvoterad arbetstid där tjänstgöring dag, kväll, natt och helger ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Arbetet förutsätter att Du är flexibel och ser värdet av god samarbetsförmåga. Du trivs i teamarbete, samtidigt är Du självgående när arbetet förutsätter det. Vi ser positivt på ett intresse för lärande och god förmåga att praktiskt tillämpa nyanskaffade kunskaper. Du har god förmåga att hantera stressiga situationer.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Erfarenhet av urologisk vård är meriterande.

Övrigt

Urval pågår löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka, 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2458
Kontakt
  • Pia Berggren, enhetschef , 0500 - 43 16 42
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0500 - 47 83 00
Publicerat 2013-06-25
Sista ansökningsdag 2013-08-05

Tillbaka till lediga jobb