Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Kirurg- och urologmottagningen på Skaraborgs Sjukhus Falköping (SkaS Falköping) drivs tillsammans med kirurg- och urologmottagningen i Skövde. På mottagningen arbetar både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. På mottagningen omhändertar vi patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande undersköterska under perioden 130819-140228. Vikariatet är förlagt på heltid, dagtid måndag-fredag och placerat på Kirurg och Urologimottagningen på SkaS Falköping.
Som undersköterska på mottagningen är du delaktig i läkarmottagningarna, bokar patienter och ingår i teamet som arbetar nära patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete alternativt vana från vårdavdelning.
Då du träffar många patienter dagligen i olika situationer ser vi att du är serviceinriktad, positiv och trivs med att arbeta i arbetsgrupper där du tillför dina kunskaper på ett konstruktivt sätt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2454
Kontakt
  • Enhetschef Mariann Magnusson:, 0500-43 17 55
Facklig företrädare
  • Kommunal:, 0500-47 83 00
Publicerat 2013-06-24
Sista ansökningsdag 2013-07-22

Tillbaka till lediga jobb