Folktandvården, Dalaberg Uddevalla

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Välkommen till oss i ett spännande multikulturellt område. Vi har ett uttalat teamarbete mellan alla yrkeskategorier. Patientantalet är cirka 9 500 varav många barn och unga vuxna. Behandlingspanoramat är mycket brett på kliniken och vi har närhet till och gott samarbete med specialistkliniken i Uddevalla. Vi har ett utökat FRAMM-uppdrag som innebär arbete på områdets skolor och vi bedriver ett aktivt externt folkhälsoarbete. 

Vi arbetar med ett mycket delegerat arbetssätt som både kommer oss och våra patienter till glädje och nytta. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en mycket positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Dalaberg har 12 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 4 tandhygienister och 11 tandsköterskor samt 1 timanställd receptionist. Sammanlagt är vi 21 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.30-16:15 måndag till fredag. Kvällsöppet tisdag kväll till 18:30

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård, vuxentandvård samt den äldre patienten.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du bör vara positiv, samarbetsvillig, ansvarsfull och flexibel

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7496
Kontakt
  • Agnetha Uppström Klinikchef/tandläkare, 010 4419200
Facklig företrädare
  • Ylva Lomgård, 070-2214137
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Tillbaka till lediga jobb