NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning

Kliniken för Bild- och Funktionsmedicin består av Radiologi, Mammografi och Klinisk Fysiologi. Totalt arbetar ca 220 personer på kliniken.

Vi söker nu en Läkarsekreterare till Radiologen på NÄL, Trollhättan. På denna enhet bedrivs en omfattande radiologisk verksamhet, med fokus på akutvård. Här arbetar ca 65 personer.

Arbetsuppgifter
Läkarsekreteraren på vår avdelning arbetar med remisshantering, bokningar och till viss del utskrift av röntgenutlåtanden. I arbetet ingår också telefonservice, receptionsarbete och posthantering. Sectra RIS är vårt patientadministrativa system. De flesta röntgenremisserna kommer via elektroniska remiss och svarssytemet Kundrad.

För närvarande arbetar våra Läkarsekreterare dagtid.

Kvalifikationer
Vårddokumentationsutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2451
Kontakt
  • Bitr avdelningschef Anette Kirtzell, tfn vxl 010-435 00 00
Facklig företrädare
  • Vision Ulrika Andersson, tfn vxl 010-435 00 00
Publicerat 2013-06-28
Sista ansökningsdag 2013-08-18

Tillbaka till lediga jobb