Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Verksamhet Geriatrik består av tre slutenvårdsavdelningar samt en öppenvårdsmottagning. Kliniken arbetar utifrån personcentrerad vård med att utreda, behandla äldre patienter med somatisk, ofta multifaktoriell sjukdom så att man kan uppnå en optimal funktion och återgå till tidigare boende. Patienterna kommer via akutintaget eller direktinläggning från ambulans. Ett nära samarbete bedrivs med ortopediska och medicinska specialiteter i akut verksamhet.

Den Administrativa Enheten inom Geriatrik omfattar administrativ personal såsom vårdadministratörer/läkarsekreterare, kanslister, systemadministratörer samt assistent. Enhetens mål är att vara en högkvalitativ servicefunktion med fokus på våra patienter och den verksamhet vi servar.
Vi erbjuder en god arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter samt ett gott medarbetarskap.

Vi söker Dig som trivs med att ha ett omväxlande läkarsekreterararbete med placering inom slutenvården - avdelning 237.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande med journaldokumentation i Melior, utskrift av brev, intyg, remisser, patientadministrativ arbete i ELVIS, e-arkiv. 
Inom Enheten tas ett gemensamt ansvar för helheten i verksamheten ur ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service.

Kvalifikationer

Vårddokumentationsutbildning är ett krav.
Erfarenhet av systemen Melior och Elvis är meriterande. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att samarbeta, organisera, ta egna initiativ, arbeta självständigt, noggrannhet, flexibilitet samt ha ett gott bemötande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2440
Kontakt
  • Vårdenhetschef Agneta Carlsson, Tfn: 031-343 07 58, e-post agneta.m.carlsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • För Vision Christina Hein, Tfn: 031-343 06 64
Publicerat 2013-06-24
Sista ansökningsdag 2013-07-31

Tillbaka till lediga jobb