Göteborgs botaniska trädgård

Göteborgs botaniska trädgård är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är den största trädgården i sitt slag i Norden och en av de ledande i Europa. Trädgården är ett internationellt respekterat center för botanisk forskning och hortikulturell utveckling. Trädgården är också ett viktigt besöksmål för mer än 600.000 besökare varje år.

Beskrivning

På vår arbetsplats är det viktigt att alla medarbetare ser sig som en del av en helhet och att vi arbetar mot gemensamma mål. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande och mångsidiga uppgifter i en unik och vacker miljö. Du tillhör enheten gemensamt stöd men då vi är en liten förvaltning hittar du dina arbetskamrater över hela trädgården.  Säsongen sträcker sig från april till september. Både kvälls- och helgtjänstgöring ingår.
Din roll blir att vara medarbetare i vårt besökscentrum och butik. Det är ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förlagt till vår butik. Du kommer också att arbeta med enklare ekonomiadministration och att förse våra besökare med information och service gällande trädgården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat utbildning för befattningen, dock lägst gymnasiekompetens. Du ska ha erfarenhet av försäljningsarbete och ett stort intresse av att sätta våra besökare och kunder i centrum. Det är också viktigt att du har erfarenhet och kunskap från trädgårdsnäringen då en betydande del av butikens sortiment består av växter.
Vi arbetar ständigt med utveckling av vår verksamhet med målet att ge våra besökare en rik upplevelse vilket ställer höga krav på serviceanda, ett gott bemötande, att du är kvalitetsmedveten, noggrann, har initiativförmåga och viljan att skapa goda relationer. Körkort är önskvärt. Du ska även ha baskunskaper i Officeprogram.

Villkor

Botaniska tillämpar flextidsavtal.
Anställningarnas längd varierar, dock längst t o m 30 september 2019.

Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7425
Kontakt
  • Indra Södergren, samordnare Besökscentrum/buti, 0762–828068
  • Göran Jungersten, enhetschef Gemensamt stöd, 0703–006564
Facklig företrädare
  • Christer Isaksson, Vision, 0707–225166
  • Åsa Kullin, SACO, 0707-706596
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb