Närhälsan Hjo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny arbetskamrat till oss på Närhälsan Hjo vårdcentral. Här ansvarar vi för cirka 6100 listade patienter. Närhälsan Hjo vårdcentral är belägen direkt vid Vätterns blå vågor. Vi servar våra invånare med läkarmottagning, sköterskeledda specialistmottagningar, BVC, mottagning för psykisk hälsa och erbjuder även ett ackrediterat laboratorium samt fotvård. Närhälsan Hjo rehab är beläget på övervåningen och även en del kommunala serviceinrättningar finns under samma tak.

Närhälsan Hjo vårdcentral har haft en stark patienttillväxt under de gångna fem åren och trenden fortsätter. Vårt koncept är en god tillgänglighet och alltid det bästa bemötandet!

Om arbetet
Arbetet är självständigt och varierande, som exempelvis telefonrådgivning och sköterskemottagning där man har ett nära samarbete med läkargruppen. Har du en specialutbildning är detta av intresse, vi har egna sjuksköterskemottagningar för bl.a. diabetes, astma/KOL och hypertoni m.m. Vi erbjuder en palett av modulutbildningar och möjligheter till betald vidareutbildning utifrån ditt och vårdcentralens behov och intresse.
Vi förväntar oss ditt engagemang för helheten och övergripande arbetsuppgifter för vårdcentralen, ansvara över olika områden så som exempelvis inkontinensskydd, läkemedel, akut-rum, stödstrumpor m.m. Vi förväntar oss även att du är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att jobba i team då vårat arbete hela tiden är i rörlighet och vi jobbar hela tiden tillsammans, så väl inom sköterskegruppen som hela verksamheten. Vi ser gärna att du gillar att vara med och driva utvecklingsprojekt för förbättrat patientflöde m.m. då vi är en vårdcentral som hela tiden vill utvecklas.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har gärna tidigare yrkeserfarenhet inom primärvården, slutenvården eller den kommunala hälso- och sjukvården. För oss är det viktigaste att du har en bred bas i din yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvård som utvecklat dig till en självständig och professionell trygg person, men med ödmjukheten kvar att fortsätta lära.

Närhälsans öppenvårdsarbete står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7414
Kontakt
  • Stefan Schettler, Distriktsläkare, tel. 070-082 37 43
  • Sara Lundgren, Teamledare, tel. 070-877 97 69
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-11-30
Sista ansökningsdag 2018-12-21

Tillbaka till lediga jobb