Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Den administrativa enheten inom verksamhetsområde M4 består av läkarsekreterare/medicinska sekreterare som stödjer vårdavdelningarna och mottagningarna inom verksamhetsområdet med sin kompetens och kunskap.

Vi söker nu en läkarsekreterare/medicinsk sekreterare som främst kommer att riktas mot MAVA.

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning med 24 vårdplatser. Vi bedriver medicinsk akutsjukvård under dygnets alla timmar och har även koordinatorsfunktion där fördelning av patienter inom hela medicinområdet på Skaraborgs Sjukhus Skövde, Mariestad och Falköping. Våra patienter vårdas i regel mellan 1-3 dygn hos oss.

Arbetsuppgifter

Som läkarsekreterare hos oss på MAVA arbetar du med sekreteraruppgifter och journalskrivning. Du arbetar på schemalagd arbetstid, måndag-söndag kl 7-16.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekretare eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet vid sjukhus.
Då dina arbetsuppgifter till stor del sköts via dator ser vi gärna att du har god datavana och hanterar bland andra programmen Melior och Officepaketet proffesionellt.
Som läkarsekreterare/medicinsk sekreterare på MAVA förväntas du vara bra på att samarbeta, vara noggrann och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2432
Kontakt
  • Enhetschef Elisabeth Fransson:, 0500-43 27 98
  • Enhetschef Carina Wallin:, 0500-44 38 82
Facklig företrädare
  • Vision: , 0500-43 19 44
Publicerat 2013-06-20
Sista ansökningsdag 2013-07-22

Tillbaka till lediga jobb