Skaraborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatrin M5, PAVA

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Söker du ett arbete inom vården där mötet mellan människor är grunden? Vill du vara med och bana väg för tillfriskning, återhämtning och livskvalitet för människor? Då ska du jobba hos oss inom psykiatrin!

Vi erbjuder dig en tjänst som skötare på PAVA - vår psykiatriska akutvårdsavdelning, en avdelning med korta vårdtider i det akuta sjukdomsskedet. Detta är en avdelning för dig som tycker om ett högre tempo, samordning och möte med olika psykiatriska diagnoser! Vi arbetar aktivt för bra bemötande och en personcentrerad vård.

Vill du vara med och utveckla den vuxenpsykiatriska heldygnsvården i Falköping, då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som skötare arbetar du med sedvanliga omvårdnadsuppgifter för skötare. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor och professioner i team för en effektiv och bra behandling. Omvårdnadsarbetet på avdelningen är organiserat med stort fokus på patientnära arbete där även individuella ansvarsuppgifter ingår.

Samverka och samarbeta med patientens naturliga nätverk, olika instanser och vårdgrannar i samhället är en naturlig del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri

Övrigt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet berikar verksamheten.
Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan hanteras av arbetsgivaren.

Vi intervjuar löpande, sök redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka, 100 %
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7351
Kontakt
  • Annika Tshibanda, Enhetschef, 0515-87656, 070 0822241
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500 - 47 83 00
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Tillbaka till lediga jobb