Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Hybrid och intervention

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om arbetsplatsen

Hybrid och Intervention är ett nytstartat verksamhetsområde som bedriver vård med avancerad utrustning för interventioner och operationer Sahlgrenskas nya Bild- och interventionscentrum.  Till Hybrid och Intervention hör kärlsektionen som har en vårdavdelning och en mottagning. På vår administrativa enhet ansvarar medicinska sekreterare och kanslist för vårdadministrationen kring patienter vid våra olika enheter som består av:

Kärlmottagning, inklusive kassa/reception
Kärlkirurgiskvårdavdelning
Operationsavdelning 1,2,5 och 8

Om tjänsten

Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver dig som trivs med ett omväxlande vårdadministrativt arbete inom öppen- och slutenvård.

Journaldokumentation tillsammans med många andra patientadministrativa arbetsuppgifter gör arbetet roligt och variationsrikt. Hos oss har den medicinska sekreteraren en mycket aktiv och viktig roll i vår dagliga verksamhet.

Vi erbjuder en spännande och dynamisk miljö tillsammans med läkare och vårdpersonal inom kärlsektionen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av patientadministrativt arbete i Melior efter diktat i MedSpeech, diagnosregistrering,  registrering i ELVIS, post- och provsvarshantering. I tjänsten kommer det också att ingå att vara avdelningens "ansikte utåt", du svarar i avdelningens telefon, beställer patienttransporter med mera.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration/vårdadministration på YH-nivå (400 poäng) eller motsvarande. Det är meriterade om du är van användare av Melior, ELVIS och Office-paketet. Du har förmåga att ta egna initiativ, är nyfiken och har en uttalad service- och ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7272
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Assarskog, 072-224 09 69
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Olvdén, 070- 082 28 10
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2018-12-12

Tillbaka till lediga jobb