NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Verksamheten på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) är inriktad på att omhänderta den akut sjuke direkt från akutmottagningen. Patienter ska kunna få en snabb behandling för sina akuta besvär och sedan slussas vidare till lämplig vårdavdelning om sjukhusvården förväntas bli längre än tre dygn. MAVA har 28 vårdplatser och fyra av dessa är övervakningsplatser, som riktas till patienter med behov av intensiv övervak­ning och behandling, som BIPAP. MAVA´s personal gör även vissa arbetspass på observa­tionsenheten med 12 platser för patienter som har ett kort vårdbehov (mindre än 24 timmar). Några av dessa platser är reserverade för kirurgiska åkommor.

På MAVA arbetar totalt fyra sjuksköterskor och tre undersköterskor på natten. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med möjlighet för dig som sjuk­sköterska att utveckla en bred kompetens inom akutmedicin. Under året pågår en planering för ombyggnad av MAVAs lokaler och vi ser fram emot en moderniserad avdelning.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som innefattar patientbedömning, monitorering, basal omvårdnad,  läkemedelsadministration samt omhändertagande av patient i behov av EKG övervakning och andningstöd, BIPAP. Sjuksköterskan på natten anvisar vårdplatser från AVC till olika avdelningar inom område medicin.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet från akutsjukvård.

Du bör ha patienten i fokus, vara stresstålig, intresserad av att utveckla vården och din egen kompetens, ha lätt för att samarbeta och vara noggrann i ditt arbete.

75 % natt. Tjänstgöringen kan förläggas såväl dag som natt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2391
Kontakt
  • Vårdenhetschef Carina Juhlin Lundgren, 010-435 02 92
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Nahla Adel, 010-435 02 91
Publicerat 2013-06-19
Sista ansökningsdag 2013-08-04

Tillbaka till lediga jobb