Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På Nuklearmedicin på Skaraborgs Sjukhus utförs årligen ca 6000 funktionsundersökningar. Sedan 2009 har Nuklearmedicin förfinat diagnostiken med SPECT-CT-teknik och vi planerar för vidare utveckling av både metoder och utrustning då Nuklearmedicin är en viktig och prioriterad verksamhet inom Skaraborgs Sjukhus.
Samarbete och dialog mellan de olika nuklearmedicinska enheterna har inletts för att förbättra verksamheten över hela Västra Götalandsregionen. 
Vi är ett 10-tal medarbetare som består av biomedicinska analytiker, fysiker, läkare, sjuksköterskor och sekreterare som i nära samarbete utför patientundersökningar samt kvalitets- och utvecklingsarbete för att nå vårt gemensamma mål: snabb och säker diagnostik kombinerat med god vård
På Nuklearmedicn erbjuder vi Dig ett spännande och utvecklande arbete på en arbetsplats med god gruppdynamik, glada, engagerade medarbetare där klinisk verksamhet och utvecklingsarbete bedrivs sida vid sida.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt utföra en rad olika nuklearmedicinska funktionsundersökningar med gammakamerans olika tekniker såsom statisk och dynamisk insamling liksom scanningar och SPECT i kombination med både lågdos- och diagnostisk datortomografi. I arbetet ingår också läkemedelsberedning av radiofarmaka och mycket intravenösa injektioner samt även en del provtagningar. Bildbearbetning och rekonstruktioner är också en del i vårt rutinarbete. Kvalitets- och metodutveckling samt dokumentation är en ständigt pågående process där vi gärna ser att alla deltar liksom att effektivisera och optimera enligt Leanmodellen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand Dig som är biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi inkluderat nuklearmedicin eller dig som är röntgensjuksköterska och har spetskompetens i datortomografi. Erfarenhet från nuklearmedicin är meriterande och din ambition till kompletterande fortbildning är önskvärd.
Du bör ha god samarbetsförmåga och ett positivt och flexibelt synsätt då vi är en arbetsgrupp som arbetar tätt tillsammans och är beroende av varandra i vår arbetsprocess.
Vi uppskattar initiativkraft och nytänkande samt förmåga att arbeta strukturerat, både självständigt och med anpassning till teamet. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2374
Kontakt
  • Enhetschef: Helga Karlsson, 0500-43 13 27
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet:, 0500-43 19 36
Publicerat 2013-06-24
Sista ansökningsdag 2013-08-08

Tillbaka till lediga jobb