Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K4, Ortopedavdelning 81-83

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi behöver sjuksköterskor på ortopeden i Skövde!

Om arbetet
Hos oss kommer du att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska vid vårdavdelning. Du ingår i ett tvärprofessionellt team - sjuksköterska, undersköterska, läkare, medicinsk sekreterare, fysioterapeut och arbetsterapeut - som gemensamt arbetar runt och med patienten.

I ditt uppdrag ingår också att arbeta med och delta i förbättringsarbeten i syfte att öka patientsäkerheten men också att stärka de olika professionerna i sina roller. Du har möjlighet att arbeta inom specifika ansvarsområden och även handleda studenter i det.

Ortopediavdelningen på Skaraborgs Sjukhus bedriver slutenvård i Skövde och Lidköping. Vi tar emot vuxna patienter med skador i rörelseapparaten, för såväl akut som planerad vård.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att ge våra medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra arbete varför vi sedan ett år tillbaka arbetar med färre patienter per sjuksköterska.

Att du känner dig trygg i din roll ser vi som en förutsättning för att kunna utföra ett bra arbete. Vi arbetar därför med handledande sjuksköterska som coachar och ansvarar för reflektion över uppkomna omvårdnadsproblem.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från akutsjukvård med inriktning på ortopedi och geriatrik är meriterande. Du ser dig själv som en flexibel person med god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök redan idag, vi intervjuar löpande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7164
Kontakt
  • Pia Berggren, Enhetschef , 0500-43 16 42
  • Annelie Bengtsson, Enhetschef, 0500-43 16 67
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-43 19 36
Publicerat 2019-03-06
Sista ansökningsdag 2019-04-28

Tillbaka till lediga jobb