Närhälsan Vänersborg rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vid Närhälsan Vänersborg rehabmottagning arbetar en enhetschef, tre arbetsterapeuter, elva fysioterapeuter/sjukgymnaster och en medicinsk sekreterare. Våra mottagning ligger centralt i Vänersborg med Vänersborgs resecentrum med tåg och buss i nära anslutning.

Vi är ackrediterade enligt vårdval Rehab Västra Götaland och har ett nära samarbetar med vårdcentralerna i Vänersborg. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Att alla ska få möjlighet att utvecklas i sin profession är viktigt för oss. Vi erbjuder mentorskap av kollegor med lång erfarenhet.

Om arbetet

Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav- och kvalitetsbok. Arbetet är självständigt och du är oftast förstebedömare. Du gör individuella bedömningar och behandlar patienter individuellt och/eller i grupp och ibland tillsammans med fysioterapeut/sjukgymnast. Huvudsakliga arbetsområden är handskador, neurologisk rehabilitering, kognitiva utredningar, aktivitets- och funktionsbedömningar, vardagsrevidering samt rehabilitering vid smärt- och stressrelaterade besvär. Hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassning ingår i arbetsuppgifterna och hembesök görs utifrån patientens behov.  

Om dig

Vi söker dig som är sugen på ett utmanande, intressant och omväxlande arbete. Arbetet kräver flexibilitet, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Har du tidigare erfarenhet av öppenvårdsarbete så är det värdefullt för oss, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsterapeutlegitimation och B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7146
Kontakt
  • Monica Westerlund, enhetschef, 070-680 25 41
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 070-082 45 30
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Tillbaka till lediga jobb