Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Administrativa enheten ansvarar för  6 verksamhetsområden; Medicin, Kirurgi, Kardiologi, Barnröntgen/Barnfys, IVA och Neonatologi. Inom vår enhet arbetar cirka 60 medarbetare. Din arbetsplats kommer vara på avdelning 324/325. Du kommer arbeta självständigt och i team i en spännande verksamhet.

Du kommer vara anställd inom administrativa enheten som arbetar mot 5 verksamhetsområden vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. Vi är närmare 60 medarbetare på enheten. Vi tillämpar flextid och har friskvårdssubvention.

Arbetsuppgifter

Som läkarsekreterare på avdelningen kommer du i huvudsak arbeta med journal-, brev- och remissutskrifter via digital diktering. Du kommer även att arbeta med diagnosregistrering, besöksregistrerinng, provsvarshantering, förberedelser av dokument till e-arkiv, posthantering och telefonservice samt övrig administrativ service för avdelningen. Vid behov ska du även kunna vara beredd att skriva för andra verksamheter. Vi arbetar bland annat i system Melior och Elvis.

Kvalifikationer

Vårddokumentationsutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet i Melior och Elvis samt goda datorkunskaper är meriterande.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom stor känsla för service, ansvar, noggrannhet och helhetsattityd. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara posititiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på avdelningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdersätter högt ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje. Du ska även vara postitiv till att arbeta "över gränser" vid behov då vi servar flera verksamheter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2350
Kontakt
  • Anette Lindfors , 031-343 47 48
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031-343 56 99
Publicerat 2013-06-14
Sista ansökningsdag 2013-08-09

Tillbaka till lediga jobb