Närhälsan Uddevalla Jourcentral

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Under hösten 2015 öppnade Uddevalla Jourcentral. Den drivs av Närhälsans alla vårdcentraler i Uddevalla kommun, tillsammans med de privata vårdcentralerna Silentzvägen, Achima och Capio på Orust. Jourcentralen är förlagd centralt i Uddevalla på Södergatan 11, med promenadavstånd till allmänna kommunikationer.

Om arbetet

Att vara sjuksköterska/distriktssköterska hos oss på Uddevalla jourcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Här prioriteras inkommande patienter då vi har Drop-in mottagning. Arbetsuppgifterna består bland annat av triagering, akut omhändertagande av sjuka patienter, provtagning samt assistering vid sårskador. Vi arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med trygghet i din kompetens. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet, vilket ger dig förmåga att prioritera och kunna fatta snabba beslut. Har du erfarenhet från arbete på en akutmottagning, vårdcentral och/eller jourcentral är det meriterande. Du har ett intresse av att möta nya människor och en lyhördhet för situationen. Vi värderar personliga egenskaper som initiativförmåga och samarbetsförmåga då vi är en liten grupp som arbetar nära varandra. Självklart bemöter du patienter och medarbetare på ett professionellt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-80%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7027
Kontakt
  • Maria Larsson, vårdcentralschef, 010-441 64 17
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-20

Tillbaka till lediga jobb