Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Din placering kommer vara på Barnröntgen och din anställning på den administrativa enheten 2. Här arbetar läkarsekreterare i samarbete med övrig vårdpersonal. Mottagningen arbetar med många olika typer av undersökningar, både akuta och planerade. Våra patienter kommer på remiss, internt och externt och det bedrivs en spännade verksamhet samt utveckling inom radiologi. På enheten finns en positiv och bra gemenskap.

Du kommer vara anställd inom administrativa enheten som arbetar mot 5 verksamhetsområden vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. Vi är närmare 60 medarbetare på enheten.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en dynamisk och trivsam verksamhet där du som sekreterare kommer ha en viktig roll är du välkommen att söka denna tjänst. Som läkarsekreterare kommer du att arbeta med dokumentation med tillhörande registreringar, remisshantering och patientkonferenser. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva ut röntgensvar i Webadapt via digital diktering samt registrering av alla typer av röntgenundersökningar som görs. Inom radiologin arbetar man med hela kroppen vilket gör att terminologin är bred och varierande. Arbetet är både självständigt och i team.

I arbetet ingår även övrig administrativ service gentemot mottagningen vid behov.

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning/Hälso- och sjukvårdsadministration är ett krav. Du ska ha goda språkkunskaper. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom känsla för service, ansvar, noggranhet och helhetsattityd. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö och arbetsglädje. I övrigt tillämpar vi flextid och har friskvårdssubvention.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2275
Kontakt
  • Anette Lindfors , 031-343 47 48
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031-343 56 99
Publicerat 2013-06-07
Sista ansökningsdag 2013-08-09

Tillbaka till lediga jobb