Habilitering & Hälsa, Habiliteringen, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Habilitering Göteborg ger hälsofrämjande insatser till vuxna som har autism, intellektuell funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Verksamheten tar även emot studenter för handledning.
Vi söker nu en medicinsk sekreterare, heltid på 100%. Arbetsplatsen är belägen mitt i centrala Göteborg.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som medicinsk sekreterare vid Habiliteringen arbetar du med varierande arbetsuppgifter såsom vårddokumentation i AsynjaVisph, ta emot inkommande telefonsamtal samt bevaka 1177, hantering av remisser, bokningar av patientbesök och lokaler samt administrera gruppverksamhet på mottagningen. I uppdraget kan det också ingå att sitta med i den regionala remissgruppen. Vi arbetar med digital diktering, som skapar möjligheter att arbeta på ett regionsövergripande sätt inom verksamheten. 

Kvalifikationer
Du ska ha vårddokumentationsutbildning (60-90 hp) eller liknande utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration och gärna erfarenhet från habiliteringens målgrupp. Erfarenhet av AsynjaVisph och goda kunskaper gällande IT är meriterande. Vi förutsätter även att du har kunskaper i Officeprogrammen. Du ska trivas med att arbeta på ett flexibelt och självständigt sätt där arbetstempot stundtals är högt. Eftersom tjänsten innebär att du har kontakt med många personer dagligen förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och en god social förmåga.

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Du kan läsa mer om Habiliteringen på vår hemsida: www.vgregion.se/hoh
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-02-04 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6492
Kontakt
  • Virpi Pikkarainen, enhetschef,, 0722-260867
  • Kia Holmberg, med. sekr/lokalt ombud för Vision, 031-759 23 04
Facklig företrädare
  • Annika Hagman, Vision,, 0700-82 23 00
Publicerat 2018-10-24
Sista ansökningsdag 2018-11-14

Tillbaka till lediga jobb