Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Vi söker dig som vill utveckla två vårdcentraler i Partille Kommun, Närhälsan Partille vårdcentral och Närhälsan Furulund vårdcentral.

Vårdcentralerna är offentligt ägda. Här arbetar distriktsläkare, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BMA, undersköterskor, läkarsekreterare och psykologer.
Verksamheten präglas av ett stort engagemang, framåtanda och ett bra samarbete. Personalomsättningen är låg vilket kännetecknar en arbetsplats där medarbetarna kan påverka sin arbetssituation. Vår ekonomi är god och vi har en god bemanning med läkare.
Partille vårdcentral, som är belägen centralt i orten, är en av Västra Götalands största vårdcentraler med ca 16000 listade invånare.

Furulund vårdcentral är en mindre vårdcentral med ca 6000 listade invånare, och kännetecknas av närhet till patienter och kollegor.

Arbetsuppgifter
Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.
En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna.
Du kommer även att ingå i områdets ledningsgrupp och verka för hela områdets utveckling.


Kvalifikationer
Du ska ha högskoleutbildning. Det är en merit att ha genomgått chefs- och ledarskapsutbildning.
Chefserfarenhet och kunskap inom vårdområdet är meriterande. Du ska vara tydlig, analytisk och kommunikativ samt ha intresse och förmåga att driva utveckling.
Vi vill att du är målinriktad, ser till helheten och har ett stort engagemang för verksamheten. Att samtidigt kunna axla det medicinska ansvaret är en merit men ingen förutsättning för ansökan, detsamma gäller tidigare primärvårdserfarenhet.


Här kan du läsa mer om vårdcentralerna:
http://www.vgregion.se/partillevardcentral
http://www.vgregion.se/furulundvardcentral

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Partille
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2059
Kontakt
  • Primärvårdschef Jonas Thorén, , tfn 0322-22 62 41, 0737-43 18 29
Facklig företrädare
  • Helena Sandström, Vision, tfn , 0702-99 37 85
  • Ann-Christin Eriksson, Kommunal, tfn 0700-82 27 32., Aina Eriksson, Vårdförbunder, tfn 0322-66 67 02
  • Jenny Carlsson, Läkarföreningen, tfn , 0322-22 65 50
Publicerat 2013-06-14
Sista ansökningsdag 2013-07-28

Tillbaka till lediga jobb