Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Bemanningsteamet är en del av Skaraborgs Sjukhus BemanningsCenter. Nu utökar vi teamet med tio sjuksköterskor. Teamet består av sjuksköterskor och undersköterskor. Vårt uppdrag är att täcka verksamheternas korttidsfrånvaro inom sjukhuset och därmed säkra bemanningen i ett långsiktigt perspektiv. Att förstärka enherna med Bemanningsteamets kompetenta och erfarna sjuksköterskor och undersköterskor, skapar också trygghet hos den ordinarie personalen då bemanningen vid korttidsfrånvaro säkerställs. På så sätt ser vi till helheten och följer Skaraborgs sjukhus vision och värdegrund, God Vård i Utveckling.

Bemanningsteamet har en arbetstidsmodell med rörligt schema och årsarbetstid.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare är du underställd chef i BemanningsCenter. Ditt uppdrag är att med kort varsel täcka korttidsfrånvaro på flera av sjukhusets olika enheter som har behov av just din breda kompetens som sjuksköterska. Detta innebär att du får möjlighet att se flera olika verksamheter och stimulerande arbetsmiljöer, samt växa i din roll som sjuksköterska med nya personliga utmaningar.

Skaraborgs Sjukhus bedriver verksamhet på dygnets alla timmar, vilket innebär att tjänstgöring är aktuell såväl dag, kväll som natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av sjukhusvård. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla då detta arbete handlar om kundfokus. Du är positiv och engagerad och har lätt för att anpassa dig till olika arbetsmiljöer, arbetsuppgifter och har en god kommunikativ förmåga. Du är en god representant för Skaraborgs Sjukhus och Bemanningsteamet samt har en god förmåga att se och tillgodose verksamheternas behov.

Vi värdesätter vana att arbeta självständigt samt att du har en uttalad service- och ansvarskänsla. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Som sjuksköterska i Bemanningsteamet har du ett lönetillägg på 4000 kr/månad utöver din grundlön.

Vid tillsättning av tjänst inom Bemanningsteamet kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Arbetet kan innebära tjänstgöring på de olika sjukhusorterna inom Skaraborgs Sjukhus.

Skicka in din ansökan redan nu, vi intervjuar löpande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 38,15 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2004
Kontakt
  • Chef för BemanningsCenter Anna-Karin Haglund , 0500 - 47 83 02
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2013-05-16
Sista ansökningsdag 2013-07-22

Tillbaka till lediga jobb