NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, MÄVA 1

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Har du hört talas om MÄVA?
Vi tar hand om de äldre akut medicinskt sjuka och vår strävan är att bli bäst på detta. Arbetar du hos oss ska du vara öppen för utveckling, gilla ett omväxlande samt högt tempo och kunna tänka ”nytt”.

Våra patienter har många olika diagnoser som tex hjärtsvikt, KOL, infektioner, diabetes vilket gör vårt arbete till en utmaning. På MÄVA får du också arbeta med CPAP, BIPAP samt arytmiregistrering.

En stor del av våra patienter kommer direkt till avdelningen utan att först passera akutmottagningen. Vi ingår också i ”Samverkande sjukvård” vilket innebär att vi samarbetar med ambulans, kommun och primärvård.

Om tjänsten
Sedvanligt vårdarbete som sjuksköterska på vårdavdelning. Uppdraget som sektionsledare innefattar att bedriva utvecklingsarbete utifrån MÄVA-konceptet samt diverse administrativa uppgifter. Du kommer även att ha rollen som arbetsledare när chef inte finns på plats.

Eftersom vi samarbetar över gränser kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi lägger individuellt schema och arbetar 2 helger av 5.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5429
Kontakt
  • Anette Buhr, vårdenhetschef , tfn. 010-435 01 09
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-03

Tillbaka till lediga jobb