Regionservice, Sektion Sahlgrenska Göteborg

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksmästare hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och bidra till utvecklingen av vår måltidsproduktion.

Arbetsuppgifter

Som köksmästare erbjuds du ett utvecklande arbete där du arbetsleder och ansvarar för daglig produktion och samordning i hela köket. Du bidrar till att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare och tillsammans med kollegor lägger du grunden för en fungerande vård. Vi har också en stor cateringverksamhet som du är ytterst ansvarig för. Du ingår också i kökets ledningsgrupp.

Köket är krav certifierat och din kompetens är en viktig del i utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion och service. Arbetet innehåller administrativa uppgifter likväl som arbete i produktion. Andra förekommande arbetsuppgifter: 

 • Leda och följa upp teamets framtagna mål
 • Ansvara för att kökets egenkontrollprogram följs enligt HACCP
 • Arbeta utifrån och följa givna ekonomiska ramar
 • Lägga prognoser, beställa vissa varor

Kvalifikationer

Du har förmåga att motivera och inspirera gruppen i matlagning och sprida arbetsglädje! Du drivs av förbättringsarbete och av att utveckla måltiden. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Vi ser också att du:

 • har dokumenterad erfarenhet av arbetsledande befattning
 • är målinriktad med fokus på utveckling av måltiden och medarbetare som ingår i teamet
 • är noggrann, har ordningssinne och är ansvarstagande utifrån hela produktionskedjan från planering till produktion, nöjd kund och effektiv resurshantering
 • har förmåga att självständigt arbeta med planering och produktion av måltiden vilket också innefattar specialkost

Du har köksmästarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av produktion i större kök. Du kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift och arbetar obehindrat med datorn som hjälpmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av kylmatsproduktion och av att arbeta med kostdata- och beställningssystem inom storköksproduktion.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4043
Kontakt
 • Tina Snögren, Sektionschef, 0700-822 622
 • Kristina Sjöholm, Teamchef, 0761-03 03 14
Facklig företrädare
 • Ingrid Martinsson, Kommunal, 0708-81 91 11
Publicerat 2018-06-15
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Tillbaka till lediga jobb