Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum, Adminstration

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Hej, vi söker just DIG! Är du en person som vill arbeta i en verksamhet där vi gör skillnad.

Transplantationscentrum

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation. Här vårdar vi patienter som utreds inför, genomgår eller har genomgått transplantation samt leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten har cirka 150 anställda och har en vårdavdelning med 28 vårdplatser, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet.

På vår administrativa enhet arbetar 12 medicinska sekreterare/kanslister med olika ansvarsområden så som systemadministration, handledarskap med mera. På enheten har vi ett nära samarbete med varandra och med verksamhetens vårdpersonal för att driva verksamheten framåt på bästa sätt.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din profession inom en verksamhet som präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation. Som medicinsk sekreterare inom verksamheten kommer ditt fokus att vara på att driva det administrativa arbetet framåt samt att vara en servicefunktion för både patient och verksamhet.

Om arbetet

Vi söker medicinska sekreterare till två av våra team. Som teamsekreterare arbetar du tillsammans med doktorer och sjuksköterskor för att ge en god vård till våra patienter. Du hanterar journaldokumentation, remisser, kallelser och övrig korrespondens. Vi dokumenterar i Melior och via digital diktering. Patientadministrativa registreringar sker i ELVIS.

Om dig

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Flera års arbetslivserfarenhet inom området, goda datakunskaper samt erfarenhet av arbete i systemen Melior och ELVIS är meriterande.

Du är van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla.

Tveka inte, välkommen att komma och se hur vi har det och framför allt SÖK!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2824
Kontakt
  • Tf vårdenhetschef, Tovica Andersson, 031 - 342 88 24
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 070 - 082 28 10
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-08-13

Tillbaka till lediga jobb