Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och intervention, Intervention 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Intervention 2

På Intervention 2 arbetar vi i högteknologisk miljö med patienten i centrum. Vi arbetar med hjärtat och behandlar patienter med kranskärlssjukdom, planerat och akut. Vi lägger även aortaklaffar och behandlar mitralisklaffar. Arbetet utförs i team om två röntgensjuksköterskor/sjuksköterskor och en till två läkare, vi arbetar med en patient i taget. Vi befinner oss i helt nya lokaler som är anpassade efter våra behov.

Vi kan erbjuda dig kompetensutveckling vilket är en viktig del för oss som vi verkligen försöker prioritera, med utbildningar och kortare kurser. Vi lägger även schema i ISP cirka 10 veckor/period.

Om arbetet

Som röntgensjuksköterska/sjuksköterska på Intervention 2 lärs du upp till två positioner (en i taget). Antingen blir man omvårdnadsansvarig och är då ansvarig för patientens välmående under behandlingen. Man ger läkemedel och servar med material. Den andra positionen innebär att assistera läkaren vid bordet. Detta görs sterilt, så aseptik och sterilitet är något vi fokuserar på under upplärningen. Förutom aseptik och sterilitet är det viktigt att medverka i undersökningen/behandlingen och att ha förståelse för vad vi gör. Arbetet skiftar snabbt då vi behandlar både planerade patienter och akuta patienter med pågående hjärtinfarkt och ibland även hjärtstopp.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och/eller sjuksköterska. Har du en bakgrund inom intervention eller erfarenhet av arbete på en hjärtavdelning är detta meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2702
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Mollqvist, 070 - 087 89 77
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Hannaleena Lauri, 031 - 342 22 29
Publicerat 2018-04-24
Sista ansökningsdag 2018-05-03

Tillbaka till lediga jobb