Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgisk mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Inom verksamhetsområde Plastikkirurgi bedriver vi allmän plastikkirurgi och högspecialiserad vård omfattande region- och rikssjukvård med speciell inriktning på mikrokirurgi, bröstkirurgi, avancerad sårvård, kraniofacial kirurgi samt läpp-käk-gomspaltskirurgi.

I dagsläget är vi 12 personer som arbetar på Plastikkirurgiska mottagningen. Vi har en vårdenhetsöverläkare knuten till oss och har även ett nära samarbete med administrativa enheten som arbetar i samma lokaler, samt Operation 6 (Hand- och Plastikoperation). Mottagningen är öppen dagtid måndag-fredag.

Vi behöver nu förstärka vårt bröstteam med ytterligare en sjuksköterska. I arbetet kommer det även ingå att arbeta som SVF-samordnare/kontaktsjuksköterska för patienter med maligna melanom. Du behöver ha arbetat i några år och ha ett genuint intresse för att ihop med befintlig bröstsjuksköterska och övriga i bröstteamet utveckla arbetet och förstärka teamet. Lämplig vidareutbildning är inom kirurgi eller onkologi. Ett stort plus är om du har arbetat med cancerpatienter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som bröstsjuksköterska med självständiga mottagningar. Du kommer även att delta i bröstkonferenser och samarbeta med hudkliniken. Registrering av maligna melanom-patienter i INCA och Elvis ingår också i arbetet.

Du kommer att vara med på nybesök av patienter som ska bröstrekonstrueras primärt eller sekundärt samt ha rådgivning i telefon. Du kommer även att ha hand om sårvård postoperativt. Arbetet är under utformning och vi ser gärna att du själv är med i denna utveckling.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet. Har du vidareutbildning i kirurgi eller onkologi samt vana vid mottagningsarbete och/eller cancersjukvård är detta meriterande.

Vi ser gärna att du kan Elvis. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% kan även diskuteras.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1259
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Åsa Jalhed-Sahlin, 031 - 342 73 93
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Erika Olsson, 031 - 342 10 14
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-02-27

Tillbaka till lediga jobb