Kungälvs Sjukhus, Psykiatriska kliniken, Avdelning 11

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Är du en engagerad och nyfiken sjuksköterska med inriktning och intresse för psykiatri?  

Vill du i så fall vara med i en spännande utveckling av den allmänpsykiatriska heldygnsvården på Kungälvs sjukhus? 

Då är du varmt välkommen till oss!

Allmänpsykiatri är ett utmanande arbetsområde som innebär behov av en bred kompetens hos medarbetarna. På Kungälvs sjukhus arbetar vi nu aktivt med utveckling av kompetens, teamarbete och innehåll i heldygnsvården för målgruppen. Vi söker dig som tillsammans med oss vill forma en ny allmänpsykiatrisk heldygnsvård med patientens behov i fokus. Kanske har du erfarenheter som du vill dela med dig av eller en nyfikenhet på psykiatrisk heldygnsvård. Vi är intresserade av vad du har att bidra med som kan hjälpa oss att förbättra vården för våra patienter.
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, såväl yrkesmässigt som personligt där utvecklingsmöjligheter och inriktning naturligtvis styrs av de behov som våra patienter har, men där dina intressen och önskemål också kan vara med och påverka.  

Beskrivning 

Psykiatriska kliniken vid Kungälvs sjukhus ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Stenungssund, Tjörn och Ale. Kliniken består av psykiatrisk akutmottagning, öppenvårdsmottagningar, vårdavdelningar, DBT-team samt ätstörningsenhet.

Kungälvs sjukhus satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. Psykiatrin erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar, föreläsningar och handledning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av våra patienter och deltar i medicinering, bedömning, samtal och dokumentation i våra journalsystem. Sjuksköterskan fungerar också som arbetsledare för teamet.

Vården sker i samarbete med enhetens öppenvårdsmottagningar, övriga enheter på sjukhuset samt kommunen. Omvårdnadsdokumentationen sker i datasystemet Melior. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll samt två helger av fem.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning i psykiatri och/eller vana från psykiatriskt omvårdnadsarbete. God samarbetsförmåga och förmåga till helhetssyn är viktiga egenskaper, både i teamet och med patienter och anhöriga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där ett gott bemötande och ett genuint intresse för målgruppen är det centrala.

 Övrigt 

Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1257
Kontakt
  • Maria Eidenby, vårdenhetschef, 0700-822574
Facklig företrädare
  • Anders Karlsson, vårdförbundet, 0303-989 59
Publicerat 2018-02-14
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Tillbaka till lediga jobb

Planerat underhåll

Söndagen den 24 februari kommer Varbi att vara stängt för sökande och rekryterare under 06.00-10.00. Detta på grund av ett ordinarie underhållsarbete på vår plattform för att ytterligare förstärka säkerheten och stabiliteten i Varbi.