Folkhögskoleförvaltningen, Göteborgs folkhögskola

Västra Götalandsregion är huvudman för sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara.

Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. Deltagare väljer själv hur och vad de vill studera. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden.
Många säger att deras år på folkhögskolan var deras bästa år i livet! Folkhögskolorna gör skillnad!

Göteborgs folkhögskola är en av landets största folkhögskolor. Vi ligger vid Nya Varvet i Göteborg, men har även verksamhet i Biskopsgården. Skolan har ca 500 studerande och cirka 65 anställda. Allmän kurs är en stor del av verksamheten men skolan erbjuder har även fritidsledarutbildning, filmproduktion, teater/skådespeleri, stödassistentutbildning, SFI och etableringskurser för nyanlända mm.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som cafépersonal innefattar arbetsuppgifter som arbete i kassan, beredning av smörgåsar, sallader, hålla caféet rent och snyggt samt försäljning.

Kvalifikationer

Som medarbetare i vårt café behöver du ha ett varmt hjärta, tycka om människor och ge service med ett gott bemötande. Då arbetet är varierande, behöver du vara flexibel, stresstålig och tycka att det är kul med variation i arbetet och att jobba i lag.

Tidigare erfarenhet av arbete med kassahantering är ett krav. Vi ser gärna även att du arbetat inom café tidigare.

Ett krav är att du som sökande måste tillträda anställningen 22/1.

 

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på heltid (100%) med omgående tillträde -2018-02-28. Därefter finns det goda förutsättningar för att vikariatet fortsätter på deltid till och med 180601.

Intervjuer 17 och 19/1. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2018-06-06
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-01-22
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/304
Kontakt
  • Lotta Jansson, biträdande rektor, 031-769 76 30
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-01-18

Tillbaka till lediga jobb