Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Psykiatrimottagning Centrum är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Psykiatri Affektiva. Vår målgrupp är vuxna personer med depressions- och ångestsjukdomar, neuropsykiatriska tillstånd, personlighetsstörningar och svårare traumarelaterade tillstånd. Vårt upptagningsområde är centrala Göteborg och norra Hisingen.

Mottagningen är belägen i ett vackert gammalt hus mitt emot Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg, endast 5 minuter från centralstationen.

Du kommer att arbeta i ett subspecialiserat team med hög kompetens, arbetet sker utifrån teampsykiatrisk modell. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare.

Om tjänsten

I din roll som sjuksköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård. Huvudsakligen rör det sig om medicinuppföljningar, bedömningar utifrån omvårdnadsperspektiv och nybesök. Vidare ingår till viss del att ansvara för individuella kontakter. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med patienter i grupp och har intresse av att arbeta med patienter med frågeställningar som är relaterade till neuropsykiatrisk problematik.

Du kommer ingå i en organisation inom Psykiatri Affektiva där utvecklings- och förändringsarbete, fortbildning och handledning betraktas som viktiga faktorer för arbetsmiljön.

Dokumentation görs i Melior och registrering i Elvis och Kvalitetsregister.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från psykiatrisk vård och med intresse för den neuropsykiatriska patientgruppen.

Specialistutbildning inom psykiatrisk omvårdnad och erfarenhet från psykiatrisk öppenvård och/eller psykiatrisk akutsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har grundläggande utbildning i Kognitiv beteendeterapi.

Som person har du förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt till nya arbetssätt och förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/301
Kontakt
  • Enhetschef, Peter Sand, peter.sand@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070-082 47 61
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-01-26

Tillbaka till lediga jobb