Folktandvården, Mölnlycke

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

Vår tandhygienist skall vara tjänstledig för studier och vi söker dig som vill arbeta hos oss och ingå i ett team och jobba med barn och vuxna samt uppskattar glada arbetskamrater i en god arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och här är delaktighet och ansvar en viktig del i vardagen.

Kliniken har två erfarna tandhygienister som handleder dig som är ny i ditt yrke.

Kliniken ligger i Mölnlycke centrum med cirka 15 min bussresa (grön express) från Göteborg. Tillgång till fri parkering finns.

Vi är 24 medarbetare varav 6 tandläkare, 4 tandhygienister 14 tandsköterskor och arbetar efter 7-19 modellen.

Vi söker dig som är engagerad och kvalitetsmedveten och vill ge god service till våra patienter och dessutom stimuleras av att vara med och vidareutveckla kliniken.

 -

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Vi arbetar utifrån Folktandvårdens uppdrag vad gäller uppsökande verksamhet FRAMM. Som tandhygienist hos oss deltar du också i klinikens omhändertagande av akuta patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. 
Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6787
Kontakt
  • Klinikchef Helene Vighagen, 072 - 729 74 40
Facklig företrädare
  • SRAT Dardana Gashinus, 010 - 441 98 30
  • Vision Annelie Sandell, 070 - 204 71 72
Publicerat 2017-10-12
Sista ansökningsdag 2017-10-25

Tillbaka till lediga jobb