Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning inom grundprofessionen.

Beskrivning

DART är ett av Sveriges ledande kommunikations- och dataresurscenter för personer med funktionsnedsättning, i alla åldrar. DART arbetar med AKK - alternativ och kompletterande kommunikation - och datorstöd. Enhetens uppdrag är tredelat och består av: Utredning och utprovning på specialistnivå, information, handledning och utbildning samt forskning och utveckling. Delar av verksamheten finansieras av externa medel. DART präglas av stor flexibilitet och entreprenörsanda.

Vi arbetar tvärprofessionellt i team som består av logoped, arbetsterapeut, pedagog, systemvetare, datalingvist och assistent, för närvarande 13 personer. Vi arbetar i fräscha lokaler i centrala Göteborg. www.dart-gbg.org

Inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns ett välutvecklat program för chefs- och ledarutveckling.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är din uppgift att planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål. I uppdraget ingår ett samlat ansvar för arbetsmiljö, personal, verksamhet och ekonomi för din enhet. I dina arbetsuppgifter ingår också att delvis arbeta inom din grundprofession.

Du är direkt underställd verksamhetschefen. Som stöd i ditt arbete finns verksamhetsutvecklare inom verksamhetsområdet samt stabsfunktioner inom ekonomi och HR.

Kvalifikationer

Du har universitets- eller högskoleutbildning och erfarenhet av chef- och ledarskap. Universitets- eller högskoleutbildning inom yrkeskategori som ingår i DARTs verksamhet och erfarenhet av att bedriva FOU -arbete (Forskning och Utvecklingsarbete) samt erfarenhet av teambaserat arbetssätt är meriterande.

Vi söker dig som har en vilja att leda en komplex verksamhet med flera yrkeskategorier och många externa kontakter, både nationellt och internationellt.

Du har en god självkännedom och är trygg i din chefs- och arbetsgivarroll. Du är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har en förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetare och externa samarbetspartner.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/3555
Kontakt
  • Verksamhetschef Goran Delic, 031-343 54 56
  • Specialistarbetsterapeut Eva Holmqvist, 070-785 02 80
  • HR-specialist Helen Johansson, 031-343 62 42
Facklig företrädare
  • Saco, Susanne Bäckström, 031-50 26 30
  • Lärarförbundet, Maria Attfors/Östlind, 031-50 26 80
  • Vision, Annelie Lundin, 031-343 54 75
Publicerat 2012-12-14
Sista ansökningsdag 2013-01-11

Tillbaka till lediga jobb