Folktandvården, Sannegården, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

Folktandvården Sannegården växer och vi behöver bli fler. Sannegården är en helt nybyggd klinik med 10 jättemoderna, ljusa och helt digitaliserade behandlingsrum. Den ligger centralt placerad på Norra Älvstranden, granne med Lindholmen och Eriksberg. Där det nya Göteborg växer fram. Till Sannegården tar du dig enklast med buss eller båt och vi har också goda parkeringsmöjligheter.

Idag är vi 24 anställda i blandade åldrar varav 8 tandläkare, 6 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Vi har många nya patienter som söker sig till kliniken därför behöver vi utöka vår verksamhet och söker efter nya kompetenta medarbetare.

Hos oss får du:

  • Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar
  • Förmåner som uppmuntrar till god hälsa
  • Är du nyutbildad kommer du att ingå i ett omfattande introduktionsprogram 

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss får du ett omväxlande arbete, på en mycket trevlig arbetsplats. Du kommer att möta mest vuxenpatienter, men även barn och du får använda och utveckla din kompetens fullt ut tillsammans med våra tandläkare och tandsköterskor. Vad gäller uppsökande verksamhet så arbetar vi utefter Folktandvårdens uppdrag.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet och ska ha goda kunskaper i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid din kompetens, kliniska förmåga och dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är också öppen för utmaningar och intresserad av att utveckla dig i yrket.

Personliga egenskaper

Ett glatt humör och positiv inställning till ditt arbete, kliniken och arbetskamraterna. Vi värdesätter engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sannegården
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6254
Kontakt
  • Kamilla Olsson, 010 - 441 85 30
Facklig företrädare
  • SRAT Annelie Franzén,, 070 - 598 57 40
  • Vision Ylva Lomgård,, 070 - 221 41 37
Publicerat 2017-10-12
Sista ansökningsdag 2017-10-25

Tillbaka till lediga jobb