Folktandvården, Mölnlycke

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vår kompetens och storlek är unik. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår vision är Frisk i munnen hela livet.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service. Därför erbjuder vi:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Kliniken

En av våra trotjänare har gått i pension och vi söker dig som vill arbeta hos oss och ingå i vårt team, arbeta med barn och vuxna och uppskattar glada arbetskamrater i en god arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och här är delaktighet och ansvar en viktig del i vardagen. Som ny tandsköterska får du handledning av erfaren kollega.

Vi är 24 medarbetare varav 6 tandläkare 4 tandhygienister 9 tandsköterskor och arbetar efter 7-19 modellen. Vi söker dig som är engagerad och kvalitetsmedveten och vill ge god service till våra patienter och dessutom stimuleras av att vara med och vidareutveckla kliniken. Kliniken ligger i Mölnlycke centrum med cirka 15 min bussresa (grön express) från Göteborg. Tillgång till fri parkering finns.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården arbetar du med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.  

Kvalifikationer

  • Tandsköterskeutbildning
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6125
Kontakt
  • Klinikchef: Helene Vighagen, 072-729 74 40
  • Klinikkoordinator: Maria Johansson, 072-729 74 80
Facklig företrädare
  • Vision, Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2017-09-14
Sista ansökningsdag 2017-09-27

Tillbaka till lediga jobb