Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Operation 3

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Är du nyfiken på thoraxkirurgi? Då är du välkommen till oss!

P
å Operation 3 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi, elektiv kärlkirurgi och anestesi. Avdelningen består av sex operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, en sal för kärlkirurgi och en sal för lungkirurgi. Vi bedriver rikssjukvård för hjärt- och lungtransplantationer och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi) och är dessutom delaktiga i arbetet på Kardiologiska laboratoriet på Bild- och Interventions Centrum (BoIC).

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje.

Om tjänsten

Som operationssjuksköterska hos oss är du en nyckelperson i operationsteamet. Operationsavdelningen präglas av teamarbete med ibland tvära kast. Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Du kommer att få en individuellt anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och är såklart även intresserad av akutsjukvård och nyfiken på thoraxkirurgi. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte, utan varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5725
Kontakt
  • tf Vårdenhetschef, Linda Thimour-Bergström , 031-342 74 62
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ellen Rydström , 070-964 05 13
Publicerat 2017-08-25
Sista ansökningsdag 2017-09-08

Tillbaka till lediga jobb