Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår mottagning

Psykiatrimottagning Centrum är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Psykiatri Affektiva. Vår målgrupp är vuxna personer med depressions- och ångestsjukdomar, neuropsykiatriska tillstånd, personlighetssyndrom och svårare traumarelaterade tillstånd. Vårt upptagningsområde är centrala Göteborg och norra Hisingen. Mottagningen är belägen i ett vackert gammalt hus mitt emot Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg, endast 5 minuter från centralstationen. Du kommer att arbeta i ett subspecialiserat team med hög kompetens, där arbetet sker utifrån teampsykiatrisk modell. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare.

Om tjänsten

Den psykiatriska verksamheten vid Psykiatrimottagning Centrum vilar på tvärprofessionalitet och teamarbete är en naturlig del av vårt arbetssätt. Du kommer att tillsammans med andra yrkesgrupper såsom psykolog, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut, läkarsekreterare samt läkare vara en del av detta teamarbete. I din roll som fysioterapeut svarar du i teamet för den yrkesspecifika kompetensen. Alla yrkeskategorier på mottagningen samarbetar med berörda vårdgrannar, socialtjänst, försäkringskassa med flera och förstås också med den psykiatriska slutenvården inom verksamhetsområde Affektiva där vi tillsammans bildar en vårdkedja.

Tjänsten innebär ett vikariat som sträcker sig 2017-02-01 till och med 2017-12-31. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och erfarenhet av kliniskt arbete inom psykiatrin är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med patienter i grupp. Vi ser även positivt på om du har en vidareutbildning med kognitiv inriktning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom flexibilitet, samt ett intresse för att arbeta med patientgruppen personlighetssyndrom.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/7021
Kontakt
  • Enhetschef, Peter Sand, peter.sand@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, Abdol Vazae, 073-663 68 89
Publicerat 2016-11-15
Sista ansökningsdag 2016-11-29

Tillbaka till lediga jobb