Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Frölunda

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vår enhet är Barn-och ungdomspsykiatriska mottagningen i Frölunda. Vi är en välfungerande öppenvårdsmottagning, med ett gott arbetsklimat, som besitter bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp vilken är barn-och ungdomar upp till 18 år med allvarlig psykisk ohälsa. Vårt växande team består av psykologer, socionomer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, läkare och enhetschef sammantaget cirka 25 personer. Våra lokaler är mycket centralt belägna på Frölunda Torg. Vi utökar nu den medicinska delen av vårt team med en tredje sjuksköterska.

Om tjänsten

Vi söker en sjuksköterska som är intresserad av området psykisk ohälsa och vill fördjupa sitt intresse inom barn och ungdomars psykiska mående. I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med bedömning av sjukdomstillstånd vid nybesök, bedömningar utifrån ett omvårdnadsperspektiv, rådgivning och föräldrautbildning i grupp och individuellt med fokus på psykoedukation gällande aktuella diagnosgrupper. Samtidigt finns visst utrymme att utforma tjänsten utifrån egen kompetens och eget intresse.

Du arbetar i nära samverkan med läkare och ansvarar för läkemedelsuppföljningar och behövliga kontroller av patienten och ingår i det medicinska teamet. Du är en viktig informations-och kunskapskälla gällande medicinska frågor till övriga teamet och du kommer även att vara delaktig i mottagningens jour och rådgivning.

Vem söker vi?

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad psykiatri alternativt barn- och ungdomssjuksköterska. Erfarenhet av barn-och ungdomspsykiatriskt arbete är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. 

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-01-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/6152
Kontakt
  • Enhetschef, Monica Johansson Lundgren, 073-660 14 64
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Marianne Andersson Steen, 073-660 14 06
Publicerat 2016-10-12
Sista ansökningsdag 2016-10-26

Tillbaka till lediga jobb