Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, ePsykiatrienheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats

Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är med sina 16 000 medarbetare ett av Europas största sjukhus och har både riks- och länssjukvårdsuppdrag. Vuxenpsykiatrin omfattar idag cirka 2 000 medarbetare och är därför en stor del av sjukhusets verksamhet. Vuxenpsykiatrin vid SU är organiserad i fem subspecialiserade verksamhetsområden där ePsykiatrienheten är en gemensam resurs som organisationstekniskt är placerad under beroendekliniken. Enhetens uppgift är att utveckla digitala stöd- och behandlingslösningar som sedan implementeras i klinisk praxis på de olika verksamhetsområdena. Enheten ligger centralt placerad i Göteborg i lokaler med utsikt över Haga och Linnéstaden.

Dina arbetsuppgifter

Medarbetarna vid ePsykiatrienheten arbetar både självständigt och i team med att omvärldsbevaka, ta hem innovationer och med att skapa och implementera lokala lösningar i samråd med verksamhetsföreträdare för de olika psykiatriska mottagningarna och avdelningarna. ePsykiatrienheten tar emot sina uppdrag från de vuxenpsykiatriska klinikerna, men kan också vara initiativtagare till projekt. Alla medarbetare vid mottagningen ska ha en andel av sin tid i det vardagskliniska arbetet (vi kommer överens om vilken del av verksamheten man är kopplad mot) och man bör därför ha en yrkesbakgrund inom psykiatrisk vård. De flesta lösningar som tas fram betraktas som FoU och det är därför angeläget att medarbetarna är forskningsaktiva. Vid enheten arbetar man i projektform och arbetet koordineras med digitala verktyg som till exempel Slack och Trello.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en universitets-/högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet motsvarande minst magisternivå och som har erfarenhet av vuxenpsykiatrisk vård. Erfarenhet av projekt-, utvecklings- och förbättringsarbete är önskvärt. Tidigare arbete med internetbehandling eller IT-utveckling är också meriterande.

Vi vill att du är mål- och resultatorienterad och helhjärtat gör allt vad du kan för att föra verksamheten framåt. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt är positiv och lösningsfokuserad även i komplexa situationer. Ditt engagemang och starka lagkänsla bidrar till ett gott klimat på arbetsplatsen. Du har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig väl i skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Järntorget 7
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/3548
Kontakt
  • Projektansvarig ePsykiatrienheten, Hugo Wallén, 0702-18 95 03
Facklig företrädare
  • SACO, Eva Andersson, 0705-65 51 27
  • SSR, Erica Olsson , 0700-82 52 63
  • Läkarförbundet, Per-Olof Hansson , 0706-27 71 31
Publicerat 2016-06-07
Sista ansökningsdag 2016-08-07

Tillbaka till lediga jobb