Närhälsan Partille vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Partille vårdcentral är belägen i Partille kommun och ligger centralt i Partille, strax öster om Göteborg. Från centrala Göteborg tar det ca 10 minuter med tåg . Vi har ca 11 200 listade patienter som speglar stadsdelens demografi med variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar.

Vi är en kompetent och väl sammansvetsad personalgrupp som har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi prioriterar kollegialt utbyte och avsätter regelbundet tid för intern fortbildning. Vi är stolta över vår vårdcentral och söker dig som är engagerad, lösningsorienterad och positiv.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner som vi kan erbjuda inom Närhälsan.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar som befinner sig i olika positioner i livet. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar vi för att utveckla och driva verksamheten framåt. 

Arbetet innefattar bland annat att:

  • Arbeta med både akut och planerad vård.
  • Till stor del arbeta självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter.
  • Ha ett nära samarbete kollegor på vårdcentralen samt tvärprofessionellt i teamet.
  • Samarbeta med andra aktörer så som hemsjukvård och annan specialistvård.
  • Att utbilda framtidens kollegor genom handledning av studenter.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning till distriktssköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom och har erfarenhet av primärvård. Du ska kunna arbeta självständigt, samtidigt som du är flexibel och har förmåga att samarbeta med olika professioner både på och utanför vårdcentralen. Vi ser också att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande på vårdcentralen.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Partille
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2759
Kontakt
  • Amira Donlagic, Verksamhetschef, 0730-235282
  • Eva-Karin Segerlöf, Enhetschef, 0709-429031
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb