Västra Götalandsregionen, Ekonomiservice


Vi söker dig som motiveras av vårt övergripande uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster. Som ekonomiadministratör inom Ekonomiservice får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv.

Arbetsbeskrivning 

Vårdgivarservice är en nystartad enhet inom Ekonomiservice, vi ansvarar för att stödja privata vårdgivare i olika administrativa frågor och hantera ersättningar för avtalad vård. Detta innebär bland annat att vi handlägger avtal med privata vårdgivare som är verksamma inom VGR och supporterar inom olika frågeställningar såsom behörighetsfrågor i olika system, intygsförfrågningar och enklarare ersättningsfrågor.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du bland annat att supportera vårdgivare, administrera och hantera registervård i olika system, arbeta med granskning och kontering av fakturor, administrera ersättningar till vårdgivare samt inläsning av fakturafiler i ekonomisystem.

För att lyckas i rollen som ekonomiadministratör behöver du:

Vara motiverad av förbättringsarbete då detta är en del av Ekonomiservice vardag. Du har en förmåga att se utvecklingsområden utifrån ett helhetsperspektiv, ge förslag på konstruktiva lösningar samt medverka till att införa förbättringarna.

Du behöver också

  • ha ett serviceinriktat bemötande
  • besitta en god kommunikativ förmåga
  • kunna organisera och prioritera ditt arbete
  • inneha en god analytisk förmåga

Du har minst ett års eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller gymnasieutbildning och minst ett års relevant arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har stor vana av digitala verktyg och tjänster samt kommunicerar väl på svenska.

Meriterande är om du har erfarenhet av support och ärendehantering samt kännedom om Västra Götalandsregionen. Det är även meriterande om du är insatt i regelverk gällande ersättningar till vårdgivare.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en hälsofrämjande arbetsplats där vi har en stor möjlighet till flexibelt arbete och för oss är det viktigt med balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder även möjlighet till distansarbete när verksamheten så tillåter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. 

Övrigt

Då placering för tjänsten är möjlig på flera orter (Vänersborg eller Göteborg) är annonsen publicerad flera gånger (refnr 2024/2738 och 2024/2729). Du väljer vilken ort som är aktuell för dig i samband med att du registrerar din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. Du ansöker genom att klicka på länken:

ANSÖK HÄR

Resor inom regionen kan förekomma i tjänsten någon dag per vecka.

Behandling av ansökningar i urvalsprocessen sker löpande, vänta inte med din ansökan. Intervjuer planeras att hållas under v.26-27.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg eller Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2738
Kontakt
  • Helén Petersson, Enhetschef , 0700-823187
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb