Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Är du utbildad undersköterska och söker en ny utmaning? Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig som undersköterska en fantastisk arbetsplats där du kan utvecklas professionellt oavsett vart du befinner dig i din karriär!

Ortopeden Sahlgrenska består av en 7-dygns vårdavdelning, dagvård samt Ortopedmottagningen som är öppen måndag till fredag. Patienterna inom verksamheten är huvudsakligen vuxna som genomgår planerad ortopedisk rygg- och tumörkirurgi, men vi vårdar även barn och bedriver akutverksamhet vilket innebär att det är stor variation i arbetsuppgifter. Hos oss får du ett utvecklande, roligt och självständigt arbete som undersköterska! Du arbetar med pre- och postoperativ omvårdnad i ett tvärprofessionellt team. 

Vad erbjuder vi?

Ortopeden Sahlgrenska kan erbjuda dig en arbetsplats där livslångt lärande och en hållbar arbetsmiljö står i fokus. Vi tror att om du som undersköterska får rätt förutsättningar och trivs på arbetet så kommer du bidra till god och säker vård för våra patienter och bidra till en god arbetsmiljö. Vi arbetar för ett välkomnande klimat och vill att det ska kännas bra för dig som är ny. Kompetensutveckling är något vi värdesätter högt på avdelningen och har därför kontinuerliga utbildningar och föreläsningar från olika yrkeskategorier. I ditt arbete som undersköterska ingår bland annat basal omvårdnad, såromläggningar, pre- och postoperativ omvårdnad, omvårdnadsdokumentation i Melior och provtagning. Avdelningen, som är nyrenoverad, ligger på våning 8 Blå Stråket 5.

Vi erbjuder dig

  • individuellt anpassad introduktion och handledning
  • dag/kväll/helg-tjänstgöring på vårdavdelningen
  • storhelgsschema
  • karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling
  • individuell lönesättning
  • ett öppet accepterande klimat
  • möjlighet till utbildningsbefattning (betald utbildning på arbetstid).

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som undersköterska ingår bland annat basal omvårdnad, såromläggningar, pre- och postoperativ omvårdnad, omvårdnadsdokumentation i Melior och provtagning.

Om dig

Du är utbildad undersköterska. Meriterande för tjänsten är tidigare arbetslivserfarenhet som undersköterska inom sjukhusvård, specialistutbildning med inriktning mot kirurgi, ortopedi eller barn samt handledarutbildning.

Vi tror att du är stabil och trygg i dig själv. Du har inga problem att själv planera, prioritera och vara flexibel när det behövs i ditt arbete. Du är patientfokuserad och visar omtanke i ditt bemötande med kollegor och anhöriga. Det är en självklarhet för dig att samverka i vårdteamet då du kommer i kontakt med olika yrkeskategorier. Du behöver också vara tydlig när du kommunicerar med kollegor och patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du komma och träffa oss och se vår fina arbetsplats kan du boka in ett besök med vårdenhetschef Annie Nevelius. Du kanske vill hospitera en förmiddag?

Vi kommer intervjua och anställa under annonseringstiden, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag om du är nyfiken på ortopedi!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vill du veta mer om vilka möjligheter du har att utvecklas tillsammans med oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, gå in via länk: Karriärutvecklingsmodellen - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2057
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annie Nevelius, 0700-825784
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429456
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb