Regionhälsan Obstetriken Masthugget

Om arbetet

Som barnmorska tar du emot gravida på egen ultraljudsmottagning, vilka kommer till dig via barnmorskemottagningarna och Mottagning för gravida och nyförlösta -Agnes. Vi arbetar med TUL, KUB och tillväxtkontroller.

Du har ett tätt samarbete med dina kollegor på plats samt med övrig personal i vårdkedjan.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som ultraljudsbarnmorska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år, däribland utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi erbjuder utbildning för att följa utveckling och bibehålla kompetens och kvalitet på vår ultraljudsenhet. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö så våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Vi erbjuder också förmåner såsom flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag. Du arbetar dagtid. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du är legitimerad barnmorska med erfarenhet av att arbeta med ultraljud. Du ska vara RUL certifierad. KUB certifiering är meriterande.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser också gärna att du är självständig i din roll och har som tydligt mål att sätta patienten i centrum och fortsätta att vidareutveckla mottagningen.

Om oss

Obstetrikmottagningen är centralt belägen i Göteborg på Masthuggstorget, dit vi flyttade till nybyggda lokaler 2021. Vi är samlokaliserade och samarbetar tätt med gynekologimottagningen och mottagning för gravida och nyförlösta - Agnes. Agnes startade upp 2022 och är en subakut verksamhet för gravida och nyförlösta som kan bedömas och handläggas inom öppenvården.

Vi är en del av område barnmorskemottagningar i Göteborg med kranskommuner och samverkan finns mellan verksamheterna.

Villkor

Möjlighet finns att kombinera tjänsten med arbete på Mottagning för gravida och nyförlösta Agnes.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2015
Kontakt
  • Emma Borgström, Enhetschef , 0706-034528
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
  • Lucille M'Boge Carlsson, SRAT, 0700-823101
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb